LogoDigionGo

Pictotelefoon

Beeld7

RenevanDillen2kopie

Uw adviseur, begeleider, coach is René van Dillen
Ik handel vanuit de WIJ-gedachte: ik ben ervan overtuigd dat men alleen sámen tot resultaten komt. Ik ben creatief in het zoeken naar oplossingen en met mijn organisatietalent en vakkennis weet ik, samen met u, goede resultaten te bereiken.
 

Menselijke expertise
In ons contact breng ik mee: eerlijkheid, oprechtheid, integriteit, inlevingsvermogen, humor en lichtheid. Ik ben mens- en contactgericht, kernachtig, betrouwbaar en betrokken, en creëer graag een verhouding waarin anderen zichzelf kunnen ontwikkelen. Binnen die verhouding ben ik vertrouwensman en luisterend oor. Ik weet van aanpakken en houd daarbij de ontspanning in het oog. Mijn basishouding is flexibel, maar bij het nakomen van afspraken moeten de puntjes op
de i: afspraak is afspraak!
 

Zakelijke expertise
2015:
Als bedrijfsadviseur en projectleider verbonden aan het Ondernemershuis-Deventer.

2014:
Oprichting Mox14 B.V. (Let’s Vidadance!).

2012:
Oprichting DiGiOnGo (Management met visie).

2006 - 2012:
Management consultant Gapgemini Nederland B.V. en projectmanager binnen de overheid.

2002 - 2006:
Eigen ondernemingen op het gebied van interactief juridisch kennismanagement en innovatieve taaltechnologische producten.

1994 - 2002:
Organisatie- en projectmanager Immigratie- en Naturalisatiedienst.

1978 - 1994:
Uiteenlopende functies bij diverse politieorganisaties in Nederland.
 

Kennisgroep
Er staat een kennisgroep van deskundige en ervaren mensen achter mij. Indien nodig, kunnen zij met enthousiasme en gedrevenheid adviezen op maat en concrete oplossingen aandragen die aansluiten bij de totaaloplossing en nazorg. Zij combineren diepgaande kennis van o.a. recht en financiën met ervaring in (organisatie)communicatie.